Tietosuojaseloste

(Päivitetty 11.2.2021)

Vastuullinen organisaatio

Lappavesi Oy, Y-tunnus: 0180606-5, Poutuntie 17, 62100 Lapua

Vastuullinen henkilö organisaatiossa

Olli Keski-Saari, toimitusjohtaja
olli.keski-saari@lappavesi.fi
puh. 040 543 0308

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Yhteystiedot, jotta voidaan tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakkaisiin.

Yleensä henkilötiedot kerätään suoraan sinulta, kun täytät verkkosivustoltamme oleva yhteyslomake, puhelimitse tai sähköpostitse. Joskus tarvitsemme lisätietoja pitääksemme tiedot ajan tasalla tai varmistaaksemme, että meillä on oikeat tiedot. Niitä saamme tarkistamalla tiedot muun muassa YTJ: n yritys- ja organisaatiotietojärjestelmissä.

Voimme myös kerätä tietoja sinulta palautteen tai muun vuorovaikutuksen käyttämämme digitaalisten kanavien kautta, joihin kuuluvat: tiedusteluja Facebookin kautta. Ne varastoidaan ja rekisteröidään toimeksiantojen varmentamista, dokumentaatiota sekä laatua ja kehitystä varten.

Henkilötietojen käsittely

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilötietojen vastaanottaja
Henkilötietoja käsittelee Lappavesi Oy:n toimitusjohtaja Olli Keski-Saari. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

Varastointiaika

Tiedot tallennetaan toistaiseksi asiakasrekisteriin ja laskujen tiedot kirjanpitolain mukaisesti.

Oikeudet

Asiakasrekisteriin merkityillä henkilöillä on oikeus pyytää pääsyä tietoihinsa ja oikaisua niihin. Henkilöillä on myös oikeus pyytää tietojensa poistamista.

Tämän kuvauksen sisältö perustuu Suomen tietosuojalakiin (RP 9/2018) ja EU: n yleiseen tietosuoja-asetukseen (2016/679).